Doopgetuigenissen 3 juli 2022

Tijdens dit Mozaiek doopfeest zullen we op 10 verschillende locaties tegelijk gaan dopen. Hoe bijzonder!

Dit zijn de dopelingen van Mozaiek071 die in de zee van Katwijk gedoopt worden (scroll naar onder voor hun getuigenis):

1.    Annemieke Baatenburg de Jong 
2.    Monica Hubregtse  
3.    Diederic Hubregtse 
4.    Hannah Nihot
5.    Janna Vink 
6.    Robbert van der Meij 
7.    Lieke Ravensbergen  
8.    Cynthia Aandewiel  
9.    Theo Aandewiel 
10.    Duuk Jonker  
11.    Rosalie Klok  
12.    Jacob Klok 
13.    Lynn de Ruiter  
14.    Matthijs de Ruiter 
15.    Marit Ensing 
16.    Lara Donadai 
17.    Jeroen Okkerse 
18.    Mariëtte Haasbroek  
19.    Bram Haasbroek 
20.    Martine van Dixhoorn 
21.    Floor Kuijt 

Dit zijn de liedteksten om makkelijk mee te zingen, uitgezocht door de dopelingen.

 

Rosalie Klok

Ik ben Rosalie en ik ben 18 jaar. Ik heb lang getwijfeld over wat ik moet schrijven. Ik kreeg strijd en ik vroeg mij af of ik wel klaar was voor de doop.

Floor Kuijt

Al vanaf ik persoonlijk tot geloof gekomen ben heeft de doop me bezig gehouden. Heel lang vooral met mijn hoofd waardoor ik er ook niet uitkwam want ik was immers al gedoopt en dat kon ik niet veranderen.

Janna Vink

Ik wil mij laten dopen omdat ik hand in hand met Jezus door het leven wil!

Lieke Ravensbergen

Ik heb de afgelopen jaren de Heer echt leren kennen. Ik heb het een en ander meegemaakt en zit niet altijd lekker in m'n vel, maar door alles heen heb ik Zijn bescherming en liefde gevoeld. De wijze raad als ik het even niet meer wist en de troost die ik bij Hem vond als het even niet meer ging. Door alles heen heb ik geleerd dat ik het zonder Hem niet kan en ik niet zonder Hem door het leven wil.

Theo Aandewiel

God is altijd bij mij geweest. In de moeilijke tijden maar ook in de goede en mooie momenten.

Lynn de Ruiter

Hallo allemaal, ik ben Lynn en ik heb besloten om mij te laten dopen, omdat ik het gevoel heb dat God en Jezus mij hierin roepen. Na een aantal vervelende en verdrietige ervaringen te hebben meegemaakt, is dit voor mij ook echt het juiste moment om mij te laten dopen.

Matthijs de Ruiter

Als kind ben ik gedoopt en als jong volwassene heb ik belijdenis gedaan. Onze drie dochters hebben we als kind laten dopen. Een aantal jaar geleden ontstond het verlangen me als volwassene te laten dopen.

Annemieke Baatenburg de Jong

Na 20 weken zwangerschap werd ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Ik bleek al 2,5 cm ontsluiting te hebben. Ik werd op een verloskamer gelegd en men vertelde dat ik die nacht nog zou bevallen.

Jacob Klok

Begraven worden met Jezus in het watergraf en weer opstaan met Jezus uit het watergraf..! Woorden die al een jaar mijn gedachten vullen als ik aan de doop denk, en daardoor ook een steeds groter wordend verlangen om gedoopt te worden. Om ook naar de opdracht vanuit de Bijbel te luisteren: bekeer u en laat u dopen in de naam van Jezus Christus en u zult de gave van de Heilige Geest ontvangen (Handelingen 2).

Jeroen Okkerse

Ik kies ervoor om mijn leven nu verder te leven in relatie met God en zie de doop als een krachtige manier om dat te bevestigen.

Duuk Jonker

Een paar jaar geleden waren wij op camping De Betteld. Daar had je ook jeugdkerk diensten. En daarna kom je voorin voor je laten bidden. Mijn broer Gijs had dat al gedaan. Hij zei dat ik dat ook gewoon moest laten doen. Ik zei: nee joh, dat hoeft niet. Gijs bleef aandringen en uiteindelijk ben ik samen met hem naar voren gegaan.

Monica Hubregtse

Ik heb in mijn leven geleerd dat God altijd bij mij is. Als ik terugkijk op mijn leven heeft God mij nooit alleen gelaten.

Marit Ensing

Mijn naam is Marit, ik ben 20 jaar en ik woon in Alphen aan den Rijn.

Robbert van der Meij

Ik ben Robbert van der Meij, 34 jaar en woon met mijn vrouw Ninette in Bodegraven. Begin augustus verwachten wij ons eerste kindje, waar we heel dankbaar voor zijn.

Diederic Hubregtse

Toen mijn zwager overleed, werd tijdens zijn afscheidsdienst het nummer "De kracht van Uw liefde" gezongen.

Hannah Nihot

Ik wil me laten dopen omdat ik van Jezus hou. Jezus heeft veel wonderen aan mij laten zien, dingen die niemand anders kan doen.

Cynthia Aandewiel

Ik ben God dankbaar voor de onvoorwaardelijke liefde die Hij heeft voor mij. Dat ik belangrijk ben voor God en zelfs zijn kind mag zijn.