Mozaiek Worship

Als gemeente zijn we God dankbaar dat Hij van ons houdt. En daarom neemt aanbidding een belangrijke rol in. Aanbidding betekent dat we de tijd nemen om te erkennen wie Hij is, wie wij daardoor zijn en onze dankbaarheid en liefde voor Hem zichtbaar te maken. Een van de manieren om God te aanbidden is door voor Hem te zingen en musiceren.

Dat willen we voluit doen in onze samenkomsten en activiteiten. Daarom willen we binnen Mozaiek071 elkaar helpen om te groeien in onze aanbidding voor God doormiddel van trainingen, gesprekken en oefenavonden te hebben. Mozaiek071 wil een aanbiddende gemeente zij waarin het geen verschil maakt of je op het podium muziek maakt, in de zaal zit en daar God aanbidt, helpt bij het kinderwerk of koffie inschenkt voor die persoon die voor het eerst onze samenkomst bezoekt.

Ook willen wij andere gemeenten helpen om te groeien in de bediening van aanbidding. Daarom organiseren wij verschillende activiteiten die gericht zijn op het onderwijzen van aanbiddingsleiders en muzikanten. Klik hier voor meer informatie en daar kun je je ook inschrijven voor onze activiteiten.