Dopen Mozaiek071

Wát mooi dat je overweegt je te laten dopen. Door de doop laat je zien dat je je oude leven wilt achterlaten en een nieuw leven met Jezus Christus wilt gaan leven. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof. Door de onderdompeling worden zij symbolisch met Christus begraven en staan zij op in een heel nieuw leven!

De doopdiensten bij Mozaiek zijn altijd één groot feest en een getuigenis van wat God doet in de levens van mensen. Bekijk hier eerdere verhalen.

Op Paaszondag 9 april 2023 is de volgende doopdienst bij Mozaiek071 in het Kruispunt Voorschoten. 

Doopinfo avond voor al je vragen
Voorafgaande aan iedere doopdienst is er een informatie avond over de doop waar we je graag ontmoeten: dinsdag 7 maart 19:30 uur. Op deze avond willen we je vanuit de Bijbel meenemen in onze visie op de doop op geloof. Wetende dat de doop op vele manieren wordt beleefd in onze kerken. Hierin gaan we met respect met elkaar om. Nog niet zeker? Juist als je nog twijfelt over de doop, is deze info avond geschikt om je vragen te stellen. Daarna kun je beslissen of jij je wil laten dopen. Laat hieronder weten of je komt naar de doopinfo:

Deelnemen doopinfo avond 7 maart


Heb je je besluit genomen?
Als je weet dat je je wil laten dopen, dan kun je je hieronder aanmelden. Kom ook naar de doopinfo.

Aanmelden: Ja, ik laat me dopen!