Dopen Mozaiek071

>> Lees hier alles over het DOOPFEEST AAN ZEE op zondag 24 september 2023 <<

>> FLASHBACK Doopfeest Paaszondag 9 april 2023: bekijk de doopvideo, de doopfoto's of lees de verhalen van de dopelingen <<

24 september is het volgende doopfeest in zee!
Wat mooi dat je overweegt je te laten dopen of geïntereseerd bent. Door de doop laat je zien dat je je oude leven wilt achterlaten en een nieuw leven met Jezus Christus wilt gaan leven. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof. Met de doop door onderdompeling worden zij symbolisch met Christus begraven en staan zij op in een heel nieuw leven! Op 24 september is het volgende doopfeest in Katwijk aan zee.

De doopdiensten bij Mozaiek zijn altijd één groot feest en een getuigenis van wat God doet in de levens van mensen. Bekijk hier eerdere verhalen.

Doopinfo avond voor al je vragen
Voorafgaand aan ieder doopfeest is er een informatieavond over de doop waar we je graag ontmoeten. Op deze avond willen we je vanuit de Bijbel meenemen in onze visie op de doop op geloof. We weten dat de doop op vele manieren wordt beleefd in verschillende kerken. Hierin gaan we met respect met elkaar om. Nog niet zeker over de doop? Juist als je nog twijfelt, is deze info avond geschikt om je vragen te stellen. Daarna kun je beslissen of jij je wil laten dopen. Ook als je besloten hebt je te laten dopen, verwachten we je tijdens de doopinfo. We horen graag je verhaal en waarom je je laat dopen. Je ontmoet gelijk de andere dopelingen.

🗓 Doopinfo wordt later weer ingepland voor het volgende doopfeest met Pasen 2024
🕒 19:30u – 21:00u (inloop vanaf 19:15u)  
📍 Het Kruispunt Schoolstraat 2 Voorschoten

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor de doopinfo? Mail ons via contact@mozaiek071.nl.

Aanmelden doopinfo


Heb je je besluit genomen?
Als je weet dat je je wil laten dopen, dan kun je je hieronder aanmelden. Kom óók naar de doopinfo avond!

Aanmelden: Ja, ik laat me dopen!