INTRODUCTIE MOZAIEK071

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Mozaiek071! Je kunt hier lezen wie we zijn. Als je meer wil weten, kun je je inschrijven voor de introductiecursus. Nadat je die gevolgd hebt, kun je besluiten om deel van Mozaiek071 te worden. Deel zijn betekent dat dit je kerkelijk thuis is en je wil verbinden met de andere mensen in de gemeente (zonder verplichtingen).

Hoe ziet de introductiecursus eruit?
De introductiecursus bestaat uit 2 avonden waarin je vrijblijvend kunt gaan ontdekken of Mozaiek071 jouw geestelijk thuis zou kunnen worden. Tijdens deze avonden vertellen we je meer over onze gemeente, onze visie en maak je tevens kennis met nieuwe mede-mozaiekers. Na het volgen van deze avonden ontvang je van ons een aanmeldformulier om eventueel deel te worden van Mozaiek. De voorwaarde om deel te worden is dat je beide avonden hebt gevolgd.

De avonden starten om 20.00 uur en duren tot ca. 21.45 uur. Vanaf 19.45 staan de koffie en thee klaar. Locatie is het Kruispunt, Schoolstraat 2 Voorschoten.

'Youth Intro' in één avond
Speciaal voor jongeren tot ca. 25-30 jaar is er een Youth Intro avond. Dit is vooral handig als je ouders al deel zijn van Mozaiek071 en jij de introductiecursus wil doen om deel te worden. Maar natuurlijk ook als je in deze leeftijd valt zonder ouders in Mozaiek071. We passen de avond aan op jeugd en doen het in 1 i.p.v. 2 avonden. En we maken het heel gezellig! 

Aanmelding
Door hieronder je gegevens in te vullen meld je je aan voor de introductiecursus van Mozaiek071. Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging van je inschrijving en een login voor Mijn Mozaiek. Selecteer hieronder de datum waarop je de introductiecursus wil volgen.

Heb je verder nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. 

***  Vul voor elke persoon van 18 jaar of ouder het aanmeldformulier apart in! ***

Heb je al gebruikersnaam en wachtwoord voor Mijn Mozaiek? Log dan eerst in. Klik hier om in te loggen.

Postcode
Huisnummer
Toevoeging