Locatie

Je bent van harte welkom om een dienst of event bij te wonen. We komen samen op het volgende adres:

Schoolstraat 2
2251BH Voorschoten

Bereikbaarheid

Met de auto

Vanaf de A4 neem je de afslag Zoeterwoude dorp, vervolg je weg over de N206 richting Leiden. Je rijdt nu op de Voorschoterweg. Daar waar de N206 afbuigt (bij het kruispunt tegenover het Bastion Hotel Leiden Voorschoten) ga je rechtdoor over de Voorschoterweg. Na 2.5km rijd je vrijwel tegen Het Kruispunt aan.

Kom je vanuit westerlijke richting (Wassenaar, Katwijk, Noordwijk etc) rij dan via de N44 richting wassenaar en sla af richting voorschoten op de N448 (Papeweg). Vervolg je weg onder de spoorlijn en bij de eerstvolgende rotonde ga je rechtdoor de Wijngaardenlaan in. Zodra je het central van Voorschoten binnen rijdt ga je linksaf en zie Het Kruispunt na 300 meter aan je rechterhand.

Parkeren

Op het kaartje hieronder zie je de parkeerplaatsen rond de kerk. Je kunt op een parkeerplaats klikken en dan op de pijl linksboven om je route te starten. Je ziet dan ook hoeveel minuten de loopafstand is. Bij de meeste parkeerplaatsen is parkeren zondag gratis, of anders de eerste 2 uur gratis.

Openbaar vervoer

Vanuit Leiden centraal brengt bus 5 of 45 je naar de halte "Voorschoten, Centrum" en stap je uit tegenover de Het Kruispunt

Met de trein kun je uitstappen op station "Voorschoten" en is het 15 minuten lopen of wederom bus 5 of 45 om bij Het Kruispunt te komen.