Grow cursus | Op reis door de Bijbel 'Oude Testament'

Misschien ken je dit wel:

  • Je hoort in een preek of Bijbelstudie een naam: Jakob, Jeremia of Hosea, of een gebeurtenis zoals de bouw van de tempel of de ballingschap en je denkt: wanneer was dat ongeveer? Hoe past dat in het grote verhaal?
  • Of je bent op zoek naar een persoon of gebeurtenis in je Bijbel en je denkt: in welk Bijbelboek staat dat ook alweer?
  • Of je hoort een verhaal uit het Oude Testament en je denkt: wat heeft dit met mijn leven te maken?

De Bijbel zou je kunnen zien als een Netflix serie. Het Oude Testament is seizoen 1 en het Nieuwe Testament is seizoen 2. Je kunt het tweede seizoen pas echt begrijpen als je het eerste seizoen hebt gezien.

In “Op reis door de Bijbel” gaan we op een creatieve manier in vier avonden door het Oude Testament heen en ontdekken we samen de grote lijn van het verhaal dat God ons heeft toevertrouwd. In het najaar gaan we op eenzelfde reis door het Nieuwe Testament. Daarmee is de Reis door de Bijbel voltooid en heb je meer gezien en ervaren wat het Grote Verlossingsplan van God is en hoe mooi dat is opgebouwd!

Op reis door de Bijbel wordt gehouden op dinsdag 30 april, dinsdag 7 mei, maandag 13 mei en dinsdag 21 mei. Elke avond begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 22:00 uur.

De kosten bedragen €20,- per deelnemer voor de hele cursus. Is dit een belemmering voor je? Laat het ons gerust weten via [email protected].

➡️ Meld je hier aan of stel een vraag via [email protected]